Gluténmentes fahéjas mini fánk - Benefitt webshop
Kosár tartalma (0 termék)
    Gluténmentes fahéjas mini fánk
    Recept megosztása

    Gluténmentes fahéjas mini fánk

     

    Hozzávalók (20 db):

    • 100 g Benefitt gluténmentes Fánk lisztkeverék
    • 150 ml langyos tej
    • ½ tk cukor
    • 20 g élesztő
    • 1 csipet só
    • 1 tk fahéj
    • 2 db tojás
    • 20 g Benefitt Paleo Cukorhelyettesítő
    • 2 ek kókuszolaj

    Forgatáshoz:

    • 50 g olvasztott vaj
    • 50 g Benefitt Paleo Cukorhelyettesítő
    • 1 tk fahéj

    Elkészítése:

    • A langyos tejbe cukrot tesszünk, belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni
    • egy keverőtálba beletesszük a 2 tojást, a 2 evőkanál kókuszolajat, 1 csipet sót, a 100 g Benefitt Fánk lisztkeveréket, 20 g Paleo Cukorhelyettesítőt végül az élesztős tejet
    • robotgéppel alaposan összedolgozzuk
    • 10 percig letakarva pihentetjük
    • a tésztát kinyomózsákba kanalazzuk, a mini formát lefújjuk sütőspray-vel, és beletöltjük a tésztát a formába
    • 170 fokra előmelegített sütőbe tesszük, 12-15 perc alatt aranybarnára sütjük. Figyeljünk rá, hogy ne égjen meg
    • sütőrácson hagyjuk hűlni
    • közben megolvasztjuk a vajat, egy másik edényben összekeverjük a Paleo Cukorhelyettesítőt a fahéjjal
    • egy ecset segítségével megkenjük a fánkokat olvasztott vajjal és beleforgatjuk a fahéjas keverékbe

    Vásárlói értékelések
    Még nincs egy értékelés sem...
    Iratkozz fel!

    Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.