Gyakran ismételt kérdések - Benefitt webshop
Kosár tartalma (0 termék)
  Külföldön élek, hogyan és milyen költséggel tudok rendelni?

  Egyelőre csak magyarországi címre teljesítünk megrendelést.

  A csomagok szállítását a GLS Hungary végzi. A 13:00 óráig leadott rendeléseket másnap reggel 8 és este 20 óra között, két alkalommal – szükség esetén telefonon egyeztetve - kísérlik meg kézbesíteni. Mód van az időzített kézbesítést kérni a futárral való egyeztetés során.

  Kérjük, jelezze felénk e-mailben – reklamacio@interherb.hu – illetve telefonon +36 70 452 2560 telefonszámunkon. Nyomon követési lehetőségünk segítségével tájékozódunk csomag helyzetéről, majd Önt is informáljuk.

  Megrendelését 48 órán belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük a visszaigazolást minden esetben várja meg. Kollégáink ellenőrzik a megrendelését és visszaigazolásban tájékoztatjuk a termékek állapotáról, a kiszállítás időpontjáról és az esetlegesen felmerülő szállítási költségekről. Amennyiben a visszaigazolás az adott határidőn belül nem érkezik meg Önhöz, nem köteles a terméket megvásárolni vagy a szolgáltatást igénybe venni.

  Házhoz szállítás esetén: 

  A csomag kézbesítését a GLS Magyarország végzi. A kézbesítés a rendelés leadástól számított 1-3 munkanapon történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mailben értesítjük.

  A kézbesítés költsége 2 kg súlyhatárig bruttó 1350,- Ft Az ezt meghaladó súlyú termékrendelés esetén a szállítási költségről külön tájékoztatást küldünk.

  A szállítás 9000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes!

  A BGB Interherb Kft. fenntartja azt a lehetőséget, hogy esetenként a GLS Magyarországtól eltérő futárszolgálatot alkalmazzon.

  A BGB Interherb Kft. csomagküldő szolgáltatásának működési területe Magyarország egész területe. Mivel külföldre nem áll módunkban szállítani, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az adott országban cégünk rendelkezik-e kereskedővel, illetve lehetőség van-e a termékek eljuttatására. Megértésüket köszönjük.

  A termék(ek) árát, és a csomagküldés költségét utánvéttel fizetheti. Az utánvét megfizetése készpénzben vagy bankkártya terminálon keresztül lehetséges. 

  Webáruházunkban leadott rendelés esetén sajnos átmenetileg nincs lehetőség személyes átvételre. Termékeink megvásárolhatóak a HerbaHáz áruházaiban. 

   

  Jelenleg kizárólag GLS Hungary általi szállítással tudjuk a rendeléseket teljesíteni.
  Amennyiben ettől eltérő az igénye, kérjük, jelezze e-mailben – info@interherb.hu – illetve telefonon +36 70 452 2560 információs telefonszámunkon.

  Hogyan tudok fizetni?

  A termék(ek) árát, és a csomagküldés költségét bankkártyával előre vagy utánvéttel fizetheti. Az utánvét megfizetése készpénzben vagy bankkártya terminálon keresztül lehetséges.

   
   
  A termékek üzletekben hol találhatóak meg?

  Referencia áruházainkban, a HerbaHáz áruházaiban van lehetőség vásárolni.

  Iratkozz fel!

  Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.