Magunkról - Benefitt webshop
Kosár tartalma (0 termék)

  Kik vagyunk?


  A Benefitt a több mint húszéves, 100%-ban magyar tulajdonú BGB Interherb Kft. egyik meghatározó termékcsaládja. Kínálatunkban széles választékban megtalálhatók a glutén- és laktózmentes, szénhidrátcsökkentett készítményektől kezdve a lisztkeverékeken, reform köreteken, olajokon, teákon, szuperfoodokon keresztül a kollagénekig számos termék. 


  Az ötlettől a polcra kerülésig


  Termékeink gyártásának minden mozzanata – a termékfejlesztéstől kezdve, a beszerzésen, gyártáson, csomagoláson keresztül a logisztikáig – nálunk zajlik, ezért is tudjuk garantálni a prémium minőséget. Mit is jelent ez pontosan? 
  Figyeljük, gyűjtjük, elemezzük a meglévő termékeinkkel kapcsolatos visszajelzéseket, és a fogyasztók igényeit az új alapanyagok, étrendkiegészítők iránt  Kiváló szakmai tudással és nagy tapasztalattal rendelkező élelmiszermérnökeink, termékfejlesztőink feldolgozzák a begyűjtött információkat, és ajánlásokat tesznek fejlesztésekre, illetve új termék bevezetésére  A jóváhagyott fejlesztésekről, új termékekről a legjobb minőség érdekében szakembereink még egyeztetnek kutatókkal, orvosokkal, természetgyógyászokkal, szakácsokkal és más szakértőkkel is  Az olykor hónapokon át tökéletesített terméket saját üzemünkben legyártjuk, majd eljuttatjuk megrendelőinknek, viszonteladóinknak.


  Amiben hiszünk, ami a célunk


  Gyártó cégünk, az Interherb tulajdonosai és minden munkatársa elkötelezett az egészség megőrzését támogató termékek és fogyasztóink iránt. Nem elégszünk meg a jóval, a prémium minőségre törekszünk és nálunk ez nem elcsépelt, sablonos kifejezés. Termékeinket nyugodt lelkiismerettel, sőt, magabiztosan ajánljuk bárkinek, fogyasztjuk mi magunk és családtagjaink is. Hogy miért? Mert biztosak vagyunk a minőségében!
  Hiszünk abban, hogy az egészséges táplálkozás hozzájárul a boldog, teljes élethez. Azt is valljuk, hogy az is ehet jót, finomat, akinek valamilyen étel- vagy táplálékallergia miatt a hagyományos ételekről le kell mondani. Ezek állnak fejlesztéseink fókuszában!


  Miért különlegesek a Benefitt termékek?


  Az egyik ok, amiért nagyon büszkék vagyunk a termékeinkre, és bátran, őszintén tudjuk ajánlani, az, amiről az imént is írtunk: az ötlettől a polcra kerülésig mi végezzük a munkát, így A-Z-ig tudjuk, mi történik velük.
  A másik ok az alapanyagok minősége. Szakértőink kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokat választják ki a világ minden tájáról, azért, hogy kompromisszumok nélküli egészséges életmódot biztosítsunk a Benefitt márka fogyasztói számára. 
  Ezek együtt garantálják a Benefitt termékcsalád minőségét!
  Ha már vásárlónk vagy, köszönjük, hogy minket választottál! Amennyiben még csak érdeklődsz a Benefitt iránt, reméljük, bemutatkozásunkkal kedvet kaptál, hogy kipróbáld a kiszemelt termékünket. Ha vásárlás előtt kipróbálnád termékeinket, kövesd nyomon Facebook oldalunkat, hogy megtudd, hol tartunk legközelebb termékkóstoltatót. 😉


  Termékeinket megvásárolhatod saját webáruházunkon kívül a Herbaházakban, és számos viszonteladónknál. 

  Iratkozz fel!

  Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.