Kosár tartalma (0 termék)
    Málnás quionas zabkása
    Recept megosztása

    Málnás quionas zabkása

    Instrukciók

    • 1. A quinoat mossuk át alaposan felhasználás előtt, hogy elkerüljük a „szappanos” mellékízt.
    • 2. A zabpehely kivételével minden hozzávalót tegyünk egy lábasba, keverjük el, és közepes hőmérsékleten kezdjük el főzni. Keverjük meg többször és amikor felforr, fedjük le, vegyük le a hőmérsékletet, és főzzük 15 percig.
    • 3. Amikor a quinoa megduzzadt és kinyílt, adjuk hozzá a zabpelyhet és még kb. 1-2 percig főzzük kevergetés mellett, amíg kásás állagot kapunk.
    • 4. Tegyük félre 5 percre és készítsük elő a tálaláshoz a befőttes üvegeket.
    • 5. Az üveg aljára tegyünk 1 evőkanál málnalekvárt, adjunk hozzá 1 evőkanál chia magot és keverjük el. A chia mag ahogy a nedvesség hatására megduzzad, a lekvárt zselévé változtatja.
    • 6. A lekváros rétegre halmozzunk 6-8 evőkanál kását, a tetejét dekoráljuk friss vagy fagyasztott málnával.
    50 g Benefitt Quinoa
    100 g Benefitt zabpehely
    25 g darabos mogyoróvaj
    2 tk. Benefitt kókuszvirágcukor
    100 g Benefitt kókusztejpor
    500 ml szűrt víz
    1.5 kk. Benefitt Himalája só
    1 kk. kurkuma
    1 db fahéjrúd

    Tálaláshoz

    3 ek. Benefitt chia mag
    3 ek. málnalekvár
    150 g málna
    Vásárlói értékelések
    Még nincs egy értékelés sem...
    Iratkozz fel!

    Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.