Kosár tartalma (0 termék)

    Instrukciók

    • 1. A zöldhagymát felkarikázzuk, a paprikát felkockázzuk, a bébispenótót apróra tépkedjük.
    • 2. A zöldségek kivételével minden hozzávalót beleteszünk egy tálba, alaposan elkeverjük, majd hozzá adjuk a zöldségeket is, amivel még egyszer alaposan átforgatjuk.
    • 3. A muffin sütőbe vagy papír kapszlikat helyezünk, vagy ha tapadásmentes a felülete, akkor azt egy ecset segítségével alaposan kikenjük olajjal.
    • 4. Az frittata alapot belekanalazzuk a muffin formákba. A forma tetejétől hagyjunk egy ujjnyi távolságot.
    • 5. Előmelegített sütőben 180 fokon alsó-felső sütésen kb. 45 perc alatt süssük meg. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy elkészült-e. FONTOS! A muffin forma méretétől függően a sütési idő 35-50 perc között lehet!
    • 6. A kész frittatákat emeljük ki a formából és már fogyaszthatjuk is. Egy pohár tea csipkebogyó tea kíséretében teljesértékű reggelit tálalhatunk.
    150 g csicseriborsó liszt
    30 g Benefitt sörélesztőpehely
    1 tk. sütőpor
    1 tk. fokhagymapor
    1 tk. olasz fűszerkeverék
    1.5 tk. fekete só (kalanamak)
    1.5 tk. Benefitt Himalája só
    500 ml víz
    150 g kukorica
    1 db kaliforniai paprika
    3 db zöldhagyma
    1 marék bébispenót
    1 ek. olívaolaj
    Vásárlói értékelések
    Még nincs egy értékelés sem...
    Iratkozz fel!

    Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.