Zöldséges bulgursaláta - Benefitt webshop
Kosár tartalma (0 termék)

    Instrukciók

    • 1. A bulgurt kétszeres mennyiségű vízben, lefedve, közepes hőmérsékleten megfőzzük. A főzővízbe teszünk ½ tk sót.
    • 2. Előkészítjük a zöldségeket: a lilahagymát, uborkát és olívát felkarikázzuk, a paradicsomot mérettől függően felezzük vagy negyedeljük. A lencséről leöntjük a levet és átöblítjük.
    • 3. Előkészítjük az öntetet: az olívaolajat, a lenmagolajat, a citrom levét, a mézet és a mustárt egy kisebb befőttes üvegbe tesszük, és alaposan összerázzuk.
    • 4. Egy nagyobb tálba tesszük a megfőtt bulgurt, és megvárjuk, hogy pár perc alatt meghűljön. Hozzáadjuk a lencsét és a friss zöldségeket és alaposan összekeverjük, végül ráönjük az öntetet és azzal még egyszer összeforgatjuk.
    • 5. Tálaláskor meghintjük egy kevés lenmaggal.
    200 g Benefitt bulgur
    400 g lencsekonzerv
    150 g koktélparadicsom
    2 marék rukkola
    1 db lilahagyma
    1 tk. Benefitt Himalája só
    2 ek. Benefitt lenmagolaj
    2 ek. olívaolaj
    1 tk. mustár
    2 ek. Benefitt lenmag
    1 ek. méz
    1 db citrom leve
    1.5 db kígyóuborka
    50 g olívabogyó
    Vásárlói értékelések
    Még nincs egy értékelés sem...
    Iratkozz fel!

    Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.