Gluténmentes pizza - Benefitt webshop
Kosár tartalma (0 termék)
  Gluténmentes pizza
  Recept megosztása

  Gluténmentes pizza

  Nekem szerencsére soha nem kellett speciális étrendet, diétát tartanom, viszont fontosnak tartok tapasztalatot gyűjteni, hogy ne csak dobálózzak az ajánlásokkal, tippekkel, termékajánlókkal egy-egy konzultáció során. Ezért választottam kipróbálásra a @benefittreform kínálatából a csökkentett szénhidrát-tartalmú, gluténmentes pizza- és kenyérlángoskeveréket. Mióta nevelgetem Marcit, a kovászt, sokszor elterveztem, hogy készítek kovászos búzalisztes pizzát, de jelenleg elégnek érzem kenyérsütést minden másnap. Komoly időmenedzsmentet igényel az is Hunor mellett.
  A gyorsaság mellett a gluténmentes keverékek előnye, hogy a hiányzó búzafehérje miatt nem olyan ragacsos a tészta, konkrétan csak öblíteni kell a tálat, áttörölni a pultot - hagyományos kenyérkelesztés és tésztakészítés során minimum 1 szivacs landol a kukában.

  Nemrég pizzaebédet tartottunk, így kipróbáltam a legújabb lisztkeverék szerzeményt. A csomag hátoldalán van elkészítési javaslat, de én megpróbálkoztam tojás nélkül, picit több folyadékkal elkészíteni a tésztát. Tökéletesre sikerült! Elősütés után kimentünk a napi első sétára, miközben megterveztem, mi kerüljön rá feltétként: fűszeres joghurttal kentem meg, majd paradicsomot, mozzarella sajtot, zöldborsót, jalapenot, (beáztatott) házi szárított paradicsomot halmoztam rá. Nyilván a nagy adag “zöldségköret” sem hiányozhatott mellőle! 

  Dorka - Dorkaland https://www.instagram.com/dorkaland/

  Vásárlói értékelések
  Még nincs egy értékelés sem...
  Iratkozz fel!

  Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.