Kosár tartalma (0 termék)
    Proteines Vegán, Gluténmentes Fasírt
    Recept megosztása

    Proteines Vegán, Gluténmentes Fasírt

     

     

    Hozzávalók

    • 250 g vegán fasírtpor keverék
    • 3 db nagyobb sárgarépa meghámozva, lereszelve (de lehet pl. cékla, karalábé, zeller, cukkini, tök stb)
    • 330 ml olívaolaj vagy étolaj
    • 5 dl langyos víz

    Elkészítés:

    Keverjünk mindent össze egy nagy tálba, hagyjuk pihenni 30 percig, formázzunk belőle golyókat, majd sütőpapírral bélelt tepsibe 180 fokon süssük aranybarnára (Kb. 15-20 perc).

    Tipp1: tálalhatjuk savanyú uborkával vagy salátával

    Tipp2: önmagában is laktató

    Vásárlói értékelések
    Még nincs egy értékelés sem...
    Iratkozz fel!

    Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.