Gluténmentes receptek a Benefittől, mert a nyár lángossal az igazi!


Te is rajongsz a szezonális ételekért, és el sem tudod képzelni az éjszakába nyúló kerti bulikat palacsinta, vagy lángos nélkül? Ha magad, vagy a vendégeid kedvéért már próbálkoztál valaha gluténmentes sütemény, lángos, vagy pizza elkészítésével, szerezhettél már jó, vagy kevésbé jó tapasztalatokat az eredménnyel kapcsolatban. 

Sokan érzik úgy, nem rosszak a mentes sütik, de azért az igazi sokkal finomabb! Az egyre növekvő mentes étrend iránti igényeknek megfelelve, sokat fejlődött az alapanyagok minősége, már egyre nehezebb mellényúlni. Ha az „igazi” ízére leginkább hasonlító, vagy még annál is finomabb fogással szeretnéd megörvendeztetni az asztalod vendégeit, menj biztosra, és válassz a Benefitt termékei közül!

Tipikus nyári fogások – gluténmentesen

A nagy nyári kerti partik grillezés nélkül szinte elképzelhetetlenek. A ropogós kérgű húsok mellé, vagy csak úgy önmagában is, kiváló lehet egy adag friss zöldségekből készült saláta, de egy tökéletesen elkészített quiona, vagy hajdina saláta is szuper választás. A Benefitt éléskamrája tele van finomabbnál-finomabb reform köretekkel. Bulgur, hajdina, köles, kuszkusz, quiona – csak választanod kell!

A lángos, mondhatjuk, hogy már tradicionálisan nyári étel. Amikor nem akarunk a hőségben órákat tölteni a tűzhely mellett, igazi jolly joker. Egy könnyű leves mellé, vagy uzsonnára, vacsorára is kedvelt fogás.  

A Benefitt szénhidrátcsökkentett gluténmentes lángos lisztkeveréke, tökéletes alapanyag ahhoz, hogy az „eredeti” ízvilággal tökéletesen azonos étel kerüljön az asztalra. Mindez természetesen gluténmentesen, és csökkentett szénhidrát tartalommal. 

Ha még a tészta kelesztésére sincs időd, a másik kedvelt rapid étel, a palacsinta. Nagyot nem tévedhetsz vele, akármilyen korú is az asztaltársaság, biztos a siker, hiszen a palacsintát mindenki szereti. 

A Benefitt szénhidrátcsökkentett gluténmentes palacsinta lisztkeverékével készült palacsintáról, még egy igazi gurman sem fogja megmondani, hogy mentes alapanyagból készítetted. Ha úgy döntesz, ebből sütöd meg az egész társaságnak ezt a finomságot, legfeljebb attól fogsz meglepődni, hogy azt kérdezi majd mindenki: Mondd, mitől ennyire finom?  

Ha nagy a társaság, az egész zacskóval bekeverheted, így kb. 100 db palacsinta lesz belőle. Megígérjük, el fog fogyni! Csak nehogy kevés legyen!

Ha van kemencéd a kertben, igazi telitalálat lehet vacsorára a kenyérlángos, vagy a pizza. Persze a tűzhelyed sütőjében is elkészítheted, ugyanolyan finom lesz! Naná, hogy a Benefittnél megtalálod a tökéletes alapanyagot ehhez is. A szénhidrátcsökkentett gluténmentes pizza és kenyérlángos lisztkeverékből fantasztikus tésztát készíthetsz, és csak rajtad múlik, hogy milyen finomságokkal pakolod meg a tetejét. Nagyon jól áll neki akár a paradicsomos, akár a tejfölös alap, és az idényzöldségek, hagymafélék, éppúgy csinosan mutatnak rajta, mint a finom sonkák, vagy néhány szelet bacon. 


Desszertek és frissítők, glutén és lelkifurdalás nélkül

Semmiképp nem akarjuk magukra hagyni az édesszájúakat sem, nekik ajánljuk az igazi klasszikus ízvilágú brownie sütemény elkészítéséhez tökéletes, szénhidrátcsökkentett gluténmentes brownie lisztkeveréket

A legjobb hír, amely a vonalaid megtartása szempontjából sem elhanyagolható szempont, hogy paleo cukorhelyettesítővel is elkészítheted ezt az ízletes és közkedvelt desszertet. Ez az etirit és stevia megfelelő arányából alkotott cukorhelyettesítő, nem csak a süteményeid, a kávéd, és a teád édesíti meg, hanem az egész életed. Nulla kalóriatartalmának köszönhetően, bűntudat nélkül élvezheted az édes ízeket is. 

Ha a legnagyobb hőségben sem vagy oda a savanyú fanyar ízekért, ezzel a paleo cukorhelyettesítővel, a limonádét is fogyaszthatod édeskésen. Sok sem kell belőle, a hagyományos kristálycukorból használt mennyiség negyedével ugyanazt az édességet fogod elérni! Ha már használtál paleo cukorhelyettesítő terméket, feltétlenül próbáld ki a Benefitt termékét is! Meg fogsz lepődni, hogy mennyivel édesebb, és finomabb íze van, mint sok más, a piacon fellelhető terméknek. 

A Benefitt szépítő limonádéja frissít, finom, és vigyáz a vonalaidra is!

Hozzávalók:

 - kis Benefitt citromsav

- paleo cukorhelyettesítő

- mehet hozzá akár a citrom ízű kollagén por is

- sok jég

Egészségedre! Legyen a te nyarad is glutén-, cukor-, és bűntudatmentes, a Benefittel!

 

Ne maradj le a legfrissebb bejegyzéseinkről, receptjeinkről sem! Kövess minket a közösségi média felületeinken is! Facebookon, Instagramon, és a YouTube-on is ott vagyunk!