A Benefitt termékcsalád újabb fontos mérföldkőhöz érkezett. Két, a szakma és a közvélemény által is jól ismert és méltán népszerű séffel működünk együtt a jövőben. Buday Péter és Tanács Attila mesterszakácsok több évtizedes szakértelmükkel, és az egészséges táplálkozás terén szerzett tapasztalatukkal támogatják termékeink fejlesztését, és nyújtanak segítséget megfelelő elkészítésükhöz is. 

A két sztárséffel hamarosan videósorozatot indítunk, melyben Benefitt termékekkel készítenek el jobbnál jobb fogásokat, tippeket és tanácsokat nyújtva a felhasználók számára.

A videósorozat keretében folyamatosan mutatunk be újabb és újabb recept ötleteket, melyek a gluténmentesen és/vagy szénhidrátcsökkentetten étkezők számára nyújtanak segítséget abban, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni mentes étkezés és ízvilág között.

Séfjeink receptjeiben a hagyományosan megszokott ízek, ételek készülnek el gluténmentes alapanyagokból, érdemes lesz kipróbálni.

Buday Péter séf, mesterszakács, gasztronómiai és étkezési tanácsadó, televíziós személyiség. Az egész világot bejárta, hogy tökéletesítse konyhaművészetét és elsajátítsa a gasztronómia minden irányzatát, így mára óriási tapasztalattal bír e téren. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy neve az egész országban ismert. 2010-ben életmódot váltott, 50 kg-ot fogyott öt év alatt, a váltás pedig arra késztette, hogy az egészséges étkezés irányába forduljon. Azóta számos felkérést kap egészséges ételkészítési bemutatók tartására. Úgy véli, hogy az étkezési szokások a legnehezebben megváltoztatható szokások, éppen ezért olyan fogásokat igyekszik készíteni, amelyek ugyan úgy néznek ki, és ugyanolyan ízűek, mint az eredeti és megszokott ételek. Ez pedig tökéletesen illeszkedik a Benefitt termékek céljához, ami megmutatkozik majd a videókban is. 

 

Tanács Attila mesterszakács, fejlesztő-séf, számos világversenyen ért el kiváló eredményt, Európa-, világ- és olimpiai bajnok. Szenvedélye az ételszobrászat, de az ételkészítés és vendéglátóipar minden területén óriási szaktudása van. 2003 óta foglalkozik oktatással, szakmai képzésekkel, és önmagát is folyamatosan fejleszti. A Benefitt számára azért is különösen fontos a vele való együttműködés, mert számos táplálék-allergiát és ételintoleranciát diagnosztizáltak nála, ami miatt el kellett köszönnie a hagyományos konyháktól. Ez azonban nem törte meg, folytatta a munkát – immár a mentes ételek világában – és saját tapasztalatát felhasználva több éve segíti a táplálék-allergiával küzdőket szakács szakértelmével. Ezzel nagyban támogatja majd termékeink fejlesztését és a videókban készített fogások tökéletes elkészítését.
 

 

Vállalatunk, a Superbrands és Business Superbrands díjas BGB Interherb Kft. megalakulása óta elkötelezett a magas minőség iránt. Termékeink előállításához a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk. Saját mérnökeink kiemelkedő szaktudását erősítve pedig fejlesztéseinknél együttműködünk érintett szakemberekkel: kutatókkal, orvosokkal, természetgyógyászokkal, vagy – ahogyan most – szakácsokkal, hasznosítva tudásukat, tapasztalatukat. Mindezt azért, hogy Önök a legjobb, általuk elvárt minőséget kapják.