Blog - Benefitt webshop
Kosár tartalma (0 termék)
    Megszokott ízek, szénhidrátcsökkentett lisztekből

    Szeretnénk tippeket adni ahhoz, hogy szénhidrátcsökkentett lisztkeverékeink segítségével olyan egészséges és nem hizlaló ételeket készíthess, amelyek ízvilágukban a hagyományos ételeinket idézik. Készítsd el kedvenceid szénhidrátcsökkentett verzióban

    Mutatjuk a kiutat a visszatérő kilók csapdájából

    Ha te is megpróbálnád tudatosabban összeállítani az étkezéseidet annak érdekében, hogy veszíts a súlyodból, és szeretnéd a fogyást egészséges ételekkel elérni úgy, hogy még a hagyományos ízekről sem kell lemondanod, akkor itt az ideje, hogy közelebbről is megismerkedj a szénhidrátcsökkentett lisztekkel.
     

    Ezért igyál smoothiet reggelire, egész évben!

    A gyümölcsök és zöldségek kétségtelenül egészséges alkotóelemei az étrendünknek, és különösen a nyári melegben sokkal jobban esik elfogyasztani őket turmix formájában, mint falatonként.

    Így őrizd meg a nyár ízeit télire!

    Ha gyakorlott lekvárfőző vagy, biztosan tudod, hogy embert próbáló munka órákig kavargatni a forró gyümölcsöket. Amikor már a századik izzadságcsepp is legördült a homlokodon, nagy eséllyel az égre emeled a tekinteted, és azt kérdezed: Miért nem lehet ez egyszerűbb?! 

    Lehet! A hogyan titkát megtalálod a legfrissebb blogcikkünkben!

     

    Nem akarsz lemondani a tipikus szezonális ételekről nyáron?

    Te is rajongsz a szezonális ételekért, és el sem tudod képzelni az éjszakába nyúló kerti bulikat palacsinta, vagy lángos nélkül? Ha magad, vagy a vendégeid kedvéért már próbálkoztál valaha gluténmentes sütemény, lángos, vagy pizza elkészítésével, szerezhettél már jó, vagy kevésbé jó tapasztalatokat az eredménnyel kapcsolatban. 

    Kollagén - miért érdemes még ma beépítened az étrendedbe?

    A kollagén egy fő fehérjerész a kötőszövetes állományon belül. Fontos alkotórésze a porcnak, szalagoknak, ínaknak, csontnak és fogaknak, bőrnek. Az érfalak rugalmasságát biztosítja, valamint a szem szaruhártyájának kialakulásában is szerepet játszik. 

     

    Nem hiányozhatnak a polcodról: reform élelmiszerek okosan

    Napjainkban egyre több olyan élelmiszer érhető el a szupermarketek, élelmiszer nagyáruházak polcain, melyek bioaktív összetevői szerepet játszanak az egészségmegőrzésben. Ezen élelmiszereket gyűjtőnéven funkcionális élelmiszereknek nevezzük.

    Gluténmentes étrend finoman

    Ha ételérzékenységről van szó, olvashattál már mindenféle információt a témában. - De mit jelent valójában gluténérzékenynek lenni? Érdemes-e gluténmentes élelmiszereket fogyasztanod, ha nálad nem áll fenn az allergia? Melyik diétával tudod összeegyeztetni?

    Iratkozz fel!

    Feliratkozás után értesülést kapsz az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről.